Voor Contact:
06 47780948

REFERENTIES

Via mijn werkgever Vivaan kwam ik bij Rienne Oomes terecht. Ik was op zoek naar een baan in mijn eigen woonomgeving. Samen met Rienne ging ik aan de slag om mijn cv opnieuw op te stellen. Met opdrachten die zij me gaf kreeg ik inzicht in mijn carriere tot nu toe en de stappen die ik moest volgen om te komen tot een ideale werksituatie. De kracht van Rienne is dat zij met je samenwerkt. Ze denkt met je mee, vult je aan maar laat je volledig in je waarde. Door de prettige gesprekken die we hadden kwam ik echt tot de kern van mijn kwaliteiten en mijn wensen voor de toekomst. Zij wist haarfijn de angels uit mijn twijfels en onzekerheden te halen. Met als resultaat dat ik met een hernieuwde cv, een goede dosis zelfvertrouwen en het schrijven van een paar sollicitatiebrieven al snel aan de slag kon bij een nieuwe werkgever. In mijn eigen woonplaats!

Ik heb Riènne leren kennen als een open, betrokken en integere persoon. Hierdoor was ik in staat om niet alleen te kijken naar mijn mogelijkheden, maar ook naar die kanten van mijzelf waaraan nog gewerkt moe(s)t worden. Dat laatste is mijns inziens heel belangrijk om op een goede manier te starten binnen een nieuwe baan.
– Corrie Hofman -Docent Nederlands

Riènne haalde mij letterlijk achter de computer weg. Veel van onze gesprekken vonden plaats in de buitenlucht. Niemand schrijft voor dat loopbaanbegeleiding op een kantoor plaats moet vinden en omdat dit juist de plek was waar ik me gevangen voelde, gingen we naar buiten. Lopend door het bos of gewoon door een woonwijk, liet Riènne mij praten over mijn dromen. Wat zou je doen met 5 miljoen? Wat zijn de werkzaamheden die je wel leuk vind? Wat doe je in je vrije tijd? Met Riènne klikte het heel gemakkelijk. Zij wekt een vertrouwen op dat je de ruimte geeft om zonder terughoudendheid met haar te praten, zelfs al je haar nog maar net kent.
– Michèle Beunen